preskoči na sadržaj

Turističko-ugostiteljska škola Šibenik

 > Naslovnica
Vijesti

REZULTATI OCJENJIVANJA JELA IZ PROJEKTA" PLAVA RIBA "

Autor: Ljiljana Jelčić Brajković, 19. 9. 2016.

Nakon prebrojavanja bodova odnosno ocjenjivačkih listića dobili smo slijedeće rezultate:

-Najviše bodova je dobilo jelo koje je pripremao učenik 2F razreda kuhara Bruno Tabula INĆUNI S ANANASOM ( 4,75 ) a ni ostala jela nisu puno zaostajala

Drugo mjesto dijele jela MEDITERNSKE ŠIMUNOVE ROLICE I GRGINA FANTAZIJA

Treće jelo su PUNJENE RAJČICE / SLANO-SLATKI NADJEV

Četvrto mjesto dijele jela MARINIRANI INĆUNI U KOŠARICI I KANAPE SENDVIČ / SLANA SRDELA I DINJA

Peto mjesto zauzela je PETROVA BALADA

Bravo za sve učenike i profesore koji su sudjelovali u projektu " Plava riba "!








 > Naslovnica
CMS za škole logo
Turističko-ugostiteljska škola Šibenik / Ante Šupuka bb, HR-22000 Šibenik / ss-turisticko-ugostiteljska-si.skole.hr / ured@ss-turisticko-ugostiteljska-si.skole.hr
preskoči na navigaciju